THE MOTH PRESENTS:

SPRING

OPENING SATURDAY MAY 30 - 4pm

MAY 30 - 31
Anno Dijkstra will show a sculpture, 'illegally' placed in the village st. Martens Voeren.

MAY 30
6pm
Barbecue
7pm
Marcel de Buck gives a lecture all about hair. Fascination / Fetisch / Monkey / Gay etc...
8pm
Captain Spoon will show us the ways in how to make authentic music without having to rely on overstressed pathetism, corny infantilism, or (classic) professionalism.

If you want to stay overnight you can take your tent to sleep in our garden or visit one of the many B&B in the village.
Hope to see you!Anno placed his sculpture in the village of Sint Martens Voeren

Buck did his lecture about hair...

and some fragments and images from the lecture:

"Wel vroege jeugdherinneringen van een man met haar komt van mijn moederskant van de familie. Mijn Opa!. Ik was vol ontzag voor mijn opa. Opa was ondoorgrondelijk, opa was groot, dik, dronk kratten pils leeg, rookte de hele dag door zware sjek, en in zijn haar zat altijd een pot brillantine. Zijn borsthaar puilde uit zijn 'Tony Soprano' hemd, en als mijn oma iets verkeerd zei schold hij haar de huid vol! Ik had ontzag voor mijn opa, bijna angst soms."

...

"... maar wat mij nog wel het meest opviel aan deze man was dat er uit de rand bij zijn hals van zijn t shirt een grote bos zwart haar puilde. Het kroop als het ware uit zijn T shirt recht zijn baard in… Deze man keek me recht in de ogen aan en zei dat ie wel eens lekker met mij wilde tongzoenen. Ik was verbaasd, maar begreep eigenlijk niet goed wat hij wilde, en op het moment dat hij zijn grote zware zweterige lijf naast mij zette en langzaam voorover boog, pakte mijn zus mij bij de hand en zei: “Kom maar even bij ons zitten.."

...

"Maar goed, ik kwam dus binnen in een beetje donkere bar in een keldertje. Het was er bloedheet, en volgestampt met grote, echt hele grote mannen. Allemaal heel erg behaarde mannen. Mannen met heel veel overgewicht, en grote gespierde mannen. Armen, benen, buiken, baarden, ruggen, pikken, billen, overal haar… Nat van t zweet, tegen elkaar aan rijdend. Het vocht gutste van de keldermuren..."

...and some photo's and video's from the performance of Captain Spoon!!!

"Up the Road (of the Devil)"

"Sold Your Soul"

"This here Goat"

and all the good things the moth has to offer...